MAAK KENNIS!

Ons herkennen en vinden

Een webtekst, een folder, een bericht op LinkedIn of Facebook; het is niet meer dan content, vaak rooskleurig geschetst. Vitalentiz bestaat bij de gratie van persoonlijke interactie. Er moet sprake zijn van een “klik” om te komen tot een succesvolle samenwerking.

We willen u en uw specifieke situatie begrijpen om zo geen standaard maar maatwerk te kunnen leveren. Laten we kennis maken!

Martine

Mijn passie is het helpen en verbinden van individuen en teams in een werkende omgeving. Bij loopbaan- en vitaliteitsvraagstukken binnen organisaties, zet ik reeds decennia lang mijn kennis en expertise in. 

Analytisch, praktisch, betrokken en resultaatgericht werk ik met een sociaal hart en ga uit van het goede van de mens. Wat ik wil delen is werkverblijding. Graag maak ik persoonlijk kennis met je. 

Martine Siemerink

Annelie

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe ingewikkeld het is wanneer je twijfelt of je op de juiste werkplek zit. Daarom word ik blij om vanuit mijn professie anderen te helpen bij hun vergelijkbare zoektocht. Samen aan de slag om nieuwe inzichten te krijgen en persoonlijke groei en ontwikkeling in werking te zetten.

Met mijn sociaal-mensgerichte persoonlijkheid, een positieve en energieke instelling, ga ik voor duurzame resultaten en Werkverblijding. Ik zou het leuk vinden om je binnenkort te ontmoeten.

Annelie Holtkamp

 

 

* verplichte velden