Werk(gever)wissel

Verleggen van energie

De enige constante is verandering! De wereld is dynamisch en vraagt om flexibiliteit van de individu en organisaties. Concreet; “Wat gewerkt heeft, hoeft niet langer te werken.” Het ontbinden van een samenwerking kan ultimo de enige oplossing zijn. Onbegrip is onder deze vaak moeilijke omstandigheden ongewenst en het zoeken naar een win-win situatie uitermate lastig.

Vaak is er van plezier, laat staan een bestendig gevoel van geluk binnen de werkomgeving al enige tijd geen sprake meer. De wens om dit opnieuw te ervaren is groot en dus zoekt Vitalentiz graag samen met u naar de win-win oplossing door het verleggen van de energie.

 

> doorgroeien, outplacement, re-integratie 1e, 2e en 3e spoor begeleidingstrajecten <

 

Wisselen van werkgever; “Samen komen we eruit!”

Onze kennis van WW gerelateerde zaken bij de uitkeringsinstantie UWV, zien we als een vangnet. Een wissel van werkgever biedt unieke kansen. Vitalentiz helpt je inzicht te verkrijgen in talenten, drijfveren en aandachtspunten die wellicht om aanvullende scholing vragen. Vanuit een persoonlijke benadering die recht doet aan elk individu werken we samen aan een nieuwe toekomst.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.