Werksynergie

Vinden en verbinden

Functies, taken en rolverdelingen; je kunt zo maar teveel van hetzelfde hebben en ondanks een brede bezetting essentiële talenten missen. In topsport blijkt met regelmaat dat het aantrekken van talentvolle individuen niet automatisch resulteert in een koppositie. De mens moet elkaar vinden en hiervoor is inzicht en begrip voor “de ander” essentieel. 

Werkoverleg, gezamenlijke doelstellingen en de vrijdagmiddag borrel, ze zijn onontbeerlijk. Maar voor verbinding is meer nodig. Authenticiteit is in deze het sleutelwoord en vraagt om een kwetsbare opstelling van elk individu. Jezelf durven en mogen zijn in een omgeving waarbinnen naar je wordt omgekeken en geluisterd. Vitalentiz start vanuit die individu en zoekt vanuit een bonte verzameling individuen naar de juiste teamsamenstelling en teamspirit. Samen met u willen we vinden, verbinden en succesvol zijn.

 

> teaminzicht, teamcoaching, samenwerking, selectie-assessment, trainingen en workshops <

De kracht van 'samen'!

De wereld verandert steeds sneller en de impact van de veranderingen is steeds groter. Traditionele oplossingen zoals reorganisaties of het automatiseren van de procesflow hebben steeds minder effect. Wat dan wel? Het antwoord is simpel: organisaties moeten strategisch wendbaarder worden en de oplossing daarvoor ligt bij de medewerkers. Een echt team (Together, Everyone, Achieves, More) maakt juist in moeilijke tijden, het verschil. 

Wij helpen u graag om individueel (werktalenten) en collectief (workshops) inzichten aan te leveren, die de basis vormen voor onderlinge herkenning en erkenning van een ieders unieke talenten.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.