Werkvitaliteit

Mentaal en fysiek meebewegen

Het tempo waarin we leven en werken ligt hoog en de grenzen tussen werk en privé vervagen steeds vaker. Om duurzame inzetbaarheid te vergroten is aandacht voor vitaliteit in het werk cruciaal.

Werkvitaliteit is meer dan fysieke gezondheid. Vitaal leven heeft meer nog te maken met een zinvolle invulling van het leven en de sociale omgeving waarin men verkeert, ofwel de mentale vitaliteit.

Vitalentiz richt zich op bewustwording en noodzakelijke gedragsverandering voor het vinden van de optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. Lekker in je vel en met energie aan het werk. Samen met u zoeken we naar de balans in het “goed voelen”. 

 

> preventie ziekteverzuim, coaching na burn-out, vitaliteit- en leefstijlcoaching, workshops <

Stress is niet het hebben van problemen of uitdagingen!

De weerbaarheid van de mens is groot. Een probleem of uitdaging gaan we zelden uit de weg. Hard werken en druk ervaren zal bij goede resultaten tot blijdschap leiden. Maar wanneer druk structureel wordt en we niet langer een mogelijkheid zien om tot een oplossing te komen, ontstaat er stress.

Wij helpen u graag om collectief (workshops) of individueel (counseling) de belastbaarheid van lichaam en geest in beeld te brengen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.